Titular notícies

EN JORDI TONIETTI ANIMA UNA DIADA DE CONTES DEL MÓN A LA GARRIGA

Dilluns 21 Juliol 2014

L'Escola Bressol Municipal Les Caliues de La Garriga va celebrar el final del curs 2013/14 amb l'animació d'en Jordi Tonietti i les aventures contades i cantades de l'espectacle Diades dels Contes del Món. El divendres 18 de juliol a la tarda gairebé totes les famílies de l'escoleta estaven preparades per gaudir una bona estona, i fins i tot la pluja va fer acte de presència.

El conte "Els cecs i l'elefant", una història de l'Índia que va recollir l'alumnat de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona per tal de participar a la quarta edició del Concurs de podcast - Contes del Món i que forma part del quart llibre-cd de la iniciativa, va servir a en Jordi Tonietti per iniciar l'espectacle que va estar farcit d'animació. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos de l'esdeveniment que es va celebrar gràcies a l'AMPA de Les Caliues i al suport de la Diputació de Barcelona.
 
Jordi Tonietti a La Garriga Jordi Tonietti a La Garriga

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Podeu accedir a més informació sobre l'espectacle.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies