Titular notícies

CARLES CUBERES DÓNA LA BENVINGUDA AMB CONTES I CANÇONS ALS INFANTS SAHRAUÍS A GAVÀ

Dilluns 14 Juliol 2014

El dijous 10 de juliol a la tarda en Carles Cuberes va animar una Diada dels Contes del Món en el marc de la Festa de benvinguda dels infants sahrauís a Gavà, en concret a la Plaça Jaume Balmes, davant l'Ajuntament. Les famílies que s'hi van apropar van poder gaudir de contes fets per infants i joves que han participat al Concurs de podcast - Contes del Món.

Els conte sud-africà "L'atrapallunes", el conte australià "La granota Tiddalik" i altres cançons i aventures van ser les històries explicades a dalt i sota l'escenari que en Carles Cuberes va compartir amb les famílies participants a la benvinguda dels infants sahrauís a Gavà. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos i al vídeo que compartim a continuació. L'acte es va celebrar gràcies a l'Ajuntament de Gavà i al suport de la Diputació de Barcelona.
 
Carles Cuberes a Gavà Carles Cuberes a Gavà

L'atrapallunes és un conte que va ser recollit per joves de l'Institut Roquetes de Roquetes (Baix Ebre) i que ara en Carles Cuberes l'explica en les Diades dels Contes del Món que anima a escoles, biblioteques i places. Gaudeix d'aquesta història que parla de llunes, gats i ...
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies