Titular notícies

A LES III JORNADES APRENDRE LLENGÜES AL SEGLE XXI DESTAQUEN EL CONCURS DELS CONTESDELMON.ORG

Dilluns 30 Juny 2014

Els dies 19 i 20 de juny el Consorci per a la Normalització Lingüística va organitzar les III Jornades Aprendre Llengües al segle XXI, que aquest any s'han fet al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) de Barcelona. El segon dia es va fer presentacions de bones pràctiques i Eugènia Garijo, tècnica del CNL del Vallès Oriental, va destacar la iniciativa del Concurs de podcast - Contes del Món arran de la seva primera participació. Voleu saber com va anar la l'activitat?

Les III Jornades Aprendre Llengües al segle XXI pretén ser un punt de trobada per als tècnics de normalització lingüística que fan ensenyament al CPNL. L'objectiu de les jornades és poder reflexionar sobre temes d'interès i propis de la tasca de professor de català, a més de compartir bones pràctiques dutes a terme a les aules dels centres de normalització lingüística.

En la següent presentació veureu com han treballar els contes al CNL de Granollers, Llinars i Sant Celoni, entre d'altres elements que podreu veure si reproduïu la presentació feta amb Prezi.
 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies