Titular notícies

LA PLAÇA DE LES MORERES DE VACARISSES S'OMPLE DE GOM A GOM AMB L'ORIOL CANALS

Dijous 12 Juny 2014

El dilluns 9 de juny, la Plaça de les Moreres es va omplir de contes i cançons d’arreu del món, en l'espectacle Diada dels Contes del Món, a càrrec de l'animador Oriol Canals. L’activitat va comptar amb una gran participació de pares i mares amb els seus fills i filles. Un esdeveniment que es va poder celebrar gràcies a l'Ajuntament de Vacarisses i al suport de la Diputació de Barcelona

Contes d'indrets llunyans i estranys com d'Australia, històries properes i sorprenents del Sàhara, i relats que ens fan reflexionar des de la Índia. Tot això i molt més, ben amanit i acompanyat per la força i l'energia de l'Oriol Canals a qui ara podeu veure en imatges.
 
Oriol Canals a Vacarisses Oriol Canals a Vacarisses

Com cada any, Vacarisses ha dedicat una setmana a treballar la solidaritat cap a països amb pobresa, conflictes,... per transmetre valors solidaris i sensibilitzar la població al respecte. Per fer-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats per a tots els públics, i la Diada dels Contes del Món ha format part d'aquesta programació.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies