Titular notícies

US PRESENTEM EL JURAT DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN!

Divendres 28 Març 2014

Ara ja sí estem a la recta final del Vè Concurs de Podcast - Contes del Món. Avui us presentem els membres del jurat que decidiran quins són els 50 contes semifinalistes. Després, hi haurà una votació popular online per escollir les 24 històries finalistes. I com sabeu, aquestes 24 obres escollides formaran part del cinquè "Llibre i disc dels Contes del Món", una obra col·lectiva on hi podreu llegir, veure i escoltar contes arrelats als pobles de la Terra. Els i les sis membres del jurat faran una tria dels 132 podcast participants.

Una vegada finalitzat l'enviament dels podcasts el diumenge 23 de març, el jurat escollirà els 50 contes semifinalistes. En total han entrat en el concurs 132 contes, de 47 centres educatius de 37 municipis diferents dels Països Catalans,  i dos persones, que ho han fet de manera individual. Les obres finalistes es publicaran en el cinquè "Llibre i disc dels Contes del Món" i serà el premi del concurs.

El jurat està format per professionals del món de la comunicació, l'educació i la cultura. Aquestes són les persones membres del jurat:


José Juan Guijarro, 
docent i membre de l'Assemblea de
docents de les Illes Balears
       

Anna Pujol Reig,
periodista responsable
de la secció de Cultura del Setmanari La DirectaTomàs Llopis,
membre de la Secció d’Ensenyament d’Acció
Cultural del País Valencià
 i de la Junta DirectivaXavier Corbera, 
docent i membre de la plataforma Som Escola, 
representant als moviments de renovació pedagógica 
Teresa Ribas,
membre del col·lectiu Mestres Àvies Recuperadores
de Contes
de l'Associació Rosa Sensat
Montserrat Montagut,
cap del Servei de Recursos Lingüístics de la Direcció
de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya

Calendari de votacions

El jurat resoldrà el dimecres 9 d'abril del 2014 els 50 contes finalistes que optaran a ser publicats. Posteriorment hi haurà dues setmanes de votació online a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) del dimecres 9 d'abril al dissabte 19 d'abril. El jurat popular online triarà els 24 contes finals que integraran el llibre-cd. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer el dimecres 23 d'abril. La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. 

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agrair la complicitat i l'entusiasme compartit per les persones que actuaran com a membres del jurat i també a totes les comunitats educatives i persones que han participat. Moltes gràcies i molta sort!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies