Titular notícies

Els CONTES del MÓN ARA MÉS a PROP AMB L'APP MÒBIL GRATUÏTA!

Divendres 10 Gener 2014

Els audiocontes creats per infants i joves que han participat al Concurs de podcast - Contes del Món ara estan més a prop amb el teu mòbil o tablet. Només t'has de baixar l'aplicació gratuïta dels Contes del Món i ja podràs gaudir de contes i llegendes de tot arreu. Així de fàcil! 

Ara podràs gaudir millior dels audiocontes de Contes del Món a qualsevol lloc, des del teu mòbil o tablet, gràcies a l'app gratuïta de Contes del Món. 

Es molt senzill, només has de descarregar-te l'aplicació des del Google Play del teu mòbil i començar a escoltar els 48 podcasts dels contes narrats pels infants i joves finalistes de les dues primeres edicions del Concurs de Podcast - Contes del Món. En breu es podran escoltar els contes finalistes de la tercera i quarta edició. 

Aquí us deixem un dels contes que podreu escoltar amb l'app, "L'ocell de la felicitat", una història del Tibet narrada pels alumnes de 1er d'ESO del institut Jaume Vicens Vives de Girona, que van participar a la segona edició del concurs.
 
app mòbil contes del món


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies