Titular notícies

RAH-MON ROMA ACOMIADA L'ANY A MANLLEU AMB UNA DIADA DELS CONTES DEL MÓN

Dijous 2 Gener 2014

El dissabte 21 de desembre en Rah-mon Roma va animar la Casa de Cultura Can Puget de Manlleu amb una Diada dels Contes del Món. Amb una assistència majoritàriament adulta els contes i cançons van convertir als més grans en autèntics infants bocabadats. L'espectacle el vam celebrar en motiu del Dia Internacional del Migrant. El 4 de desembre de l'any 2000 les Nacions Unides van declarar el 18 de desembre Dia Internacional del Migrant i van invitar els estats membres i les organitzacions a commemorar-lo. Així ho vam fer a Manlleu convidats per l'entitat Jameiat Essalam (Osona per la Pau).

En Miquel Casanovas, secretari de Jameiat Essalam (Osona per la Pau), va donar inici a la jornada presentant les activitats i el balanç de l'any de l'entitat. A continuació en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va presentar l'espectacle i seguidament en Rah-mon Roma va animar la Diada dels Contes del Món amb un repertori de contes i cançons especials per l'ocasió.


Podeu veure l'àlbum de fotos de la Diada dels Contes del Món a Manlleu!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies