Titular notícies

EL DIA DELS DRETS DELS INFANTS EN JORDI TONIETTI CANTA CONTES A MASQUEFA

Dilluns 25 Novembre 2013

El dimecres 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants, en Jordi Tonietti va animar una Diada dels Contes del Món al Recinte Rogelio Rojo de Masquefa. El públic familiar assistent, majoritàriament femení, va gaudir d'un berenar organitzat pel consistori i d'una pila de rialles i aventures cantades i contades. El recinte de la Rogelio Rojo és un conjunt arquitectònic d’ús industrial construït en diferents èpoques: l’any 1917, anys 30, anys 50, anys 60 i 1973. Coneguda popularment com La Fàbrica, la Rogelio Rojo va tancar portes a les acaballes del segle XX i l’Ajuntament va adquirir aleshores tot el recinte industrial, on ha fet diversos equipaments d’ús social i cultural.

A la Sala Polivalent, que ha esdevingut l’espai cultural de referència al municipi, l'escenari de l'espectacle estava preparat a les 17h per acollir a les famílies que van gosar caminar pels carrers freds de la vila. Al arribar els van trobar amb una agradable sorpresa: un berenar de pa i xocolata per llepar-se els dits i omplir la panxa per gaudir dels contes i les cançons.

En Jordi Tonietti, com li és de costum, va connectar ràpidament amb la mainada que va respondre als seus jocs i gràcies, i va aconseguir compartir unes històries que provenen dels infants i joves participants al "Concurs de podcast - Contes del Món". La música i les cançons no hi van faltar, i els nanos van acabar ballant i intereccionant entre ells la mar de bé.

Amb la panxa plena, de pa amb xocolata, i d'històries humanes carregades de cultura i de valors les famílies van tornar a les seves llars. Les fotografies us permetran copsar més sobre aquesta Diada dels Contes del Món!
 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies