Titular notícies

DUES DIADES DELS CONTES DEL MÓN EN UN DIA AMB L'ANIMACIÓ D'EN RAH-MON ROMA A MONTMELÓ I A GAVÀ

Dimarts 26 Novembre 2013

El dissabte 23 de novembre vam gaudir d'un dia sencer animat per en Rah-mon Roma, al matí a Montmeló i a la tarda a Gavà amb l'espectacle "Diada dels Contes del Món". A Montmeló l'escenari estava envoltat de paradistes i curiosos del Mercat Solidari i a la tarda l'entorn era de reivindicació dels Drets dels Infants amb la dinamització d'una gimcama sobre el tema organitzada per quatre esplais de Gavà.

En Rah-mon Roma va actuar a la Plaça de la Vila de Montmeló en un dia càlid, si estaves al sol, i va compartir contes africans i asiàtics carregats de valors humans. El públic, que va estar molt atent a l'espectacle, va participar completant l'animació dels contes i de les cançons amb paraules, sons estranys, suggeriments i aplaudiments. Tot plegat un molt bon matí que moltes el van acompanyar d'un bon got de xocolata desfeta i solidària.
 

A la tarda en Ramon, més abrigat que no pas al matí, es va atrevir a explicar les aventures de l'espectacle a joves de quatre agrupacions escoltes de Gavà que prèviament havien fet una gimcama a la Plaça Batista i Roca del municipi. Un inici emocionant carregat de contes va acabar amb tres temes musicals procedents de l'Argentina, Itàlia, i Nicaragua que van permetre bellugar-se de valent als joves que ja acumulaven el fred al cos. D'aquesta manera, d'una forma ben elèctica ballant individualment i amb una gran rotllana va finalizar la jornada i els joves de Gavà també van gaudir d'una bona xocolata calenta.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies