Titular notícies

RECONEIXEMENT als ALUMNES FINALISTES del IV CONCURS de CONTES del MÓN de L'ESCOLA IGNASI IGLESIAS

Dilluns 25 Novembre 2013

El passat 11 de novembre,  en el marc de la celebració de la Diada de la Poesia d’enguany, l'escola Ignasi Iglesias de Tordera va acabar l'acte amb un reconeixement als alumnes de sisè del curs 2012/2013 que van quedar finalistes a la quarta edició del Concurs de podcast - Contes del Món:  Moïs Diarra, Aida Estellers, Iria Fernández, Elsa Floris, Adrià Mercader, Manu González, Andrés Huanca, Isaac Martínez i Alex Sánchez.  A cada participant li van regalar el IV llibre-disc dels Contes del Món on estan publicats els 24 contes finalistes, entre ells les seves dues narracions: La història de la Irut i El Concurs de Castellers. 

Des de COMSOC-Comunicació Social ens agrada molt que es valori la feina dels protagonistes del concurs, els i les alumnes, i recolzem aquestes iniciatives de reconeixement i motivació de les escoles. Enhorabona a tots i totes!

Aquests joves van crear i gravar dos contes que finalment van resultar finalistes: La història de la Irut i El concurs de castellers. Tots els alumnes de sisè es van agrupar en grups de quatre o cinc persones de manera que en cada grup hi hagués una persona amb arrels d’altres cultures que els pogués aportar informació. Quan els grups van estar formats, van fer una pluja d’idees i a partir d’aquí les van anar ordenant. Un cop feta la pluja d’idees, a partir d’una pauta de text narratiu van anar ordenant la seva informació. Van tenir en compte el que es demanava a la presentació d’un conte, al nus i al desenllaç. Un cop elaborada la pauta va començar el procés de redacció i revisió. Tot el procés d’escriptura s’ha realitzat a l’escola a les hores destinades a expressió escrita. Finalment, cada grup es va repartir fragments per fer la lectura del propi conte, que es va fer a la sala d’actes de l’escola.Tots els grups van poder escoltar els contes creats pels companys i ells mateixos van ser qui van decidir quins contes presentar al concurs. L’enregistrament del conte es va fer a la ràdio de l'escola

Aquest curs 2013/2014, i per tercer any consecutiu, l'escola també participarà a la cinquena edició dels Contes del Món. Us deixem aquí algunes fotografies de l'acte. 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies