Titular notícies

EL SERVEI EDUCATIU DE L'ALT PENEDÈS PROMOU EL CONCURS DELS CONTES DEL MÓN

Dijous 14 Novembre 2013

El dimecres 13 de novembre a la tarda vam tenir l'oportunitat d'explicar a un grapat de mestres de l'Alt Penedès l'eina educativa que dinamitzem titulada "Contes del Món - Concurs de podcast". L'opinió generalitzada que quedava palesa entre les docents assistents al Servei Educatiu de l'Alt Penedès va ser que era una bona iniciativa que els permetria treballar amb els joves de les aules d'acollida, una eina que permet educar en valors a través de la cultura popular de tradició oral i de les noves tecnologies, al mateix temps que es potencia l'aprenentatge de la llengua catalana i s'aten les cultures nouvingudes.

Van participar de l'activitat mestres de l'Escola Estalella i Graells de Vilafranca del Penedès, de l'Escola Dolors Piera de Vilafranca del Penedès, de l'Institut Alt Foix de Sant Martí Sarroca, de l'Escola La Pau de Sant Sadurní d'Anoia, i de l'Institut Alt Penedès de Vilafranca del Penedès, i de l'IES El Foix de Santa Margarida i els Monjos. A més de les companyes del Centre de Recursos Pedagògics i de les Assessores LIC del Servei Educatiu.

En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, tal i com va fer a inicis de juliol, en una formació LIC d'educació intercultural, va explicar i va fer sentir, en el temps d'una hora, què pot comportar per als infants, joves, docents i famílies el Concurs dels Contesdelmon.org. Amb el suport de la paraula i de la il·lusió, una presentació projectada, un vídeo emès per TV3, i una dinàmica de grup. Tot plegat ho podem reproduir allí on calgui, allí on es crideu, tantes vegades com sigui necessari.
servei educatiu penedes damia caro


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies