Titular notícies

CONTES DEL MÓN AL 10è MERCAT BOIG DE L'AMETLLA DEL VALLÈS

Dijous 7 Novembre 2013

El diumenge 27 d'octubre, dins el marc del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès, va tenir lloc una Diada de Contes del Món amb l'animació de l'Oriol Canals. Aquest Mercat està organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i ja va per la seva desena edició. Música i contes per amenitzar un matí festiu que va ser tot un èxit de convocatòria, tant de visitants com de participants, amb una vuitentena de paradistes.


En aquesta Diada de Contes del món, l'Oriol Canals va estrenar dues històries en el seu repertori: La Granota Tiddalik i Els cecs i l'elefant, totes dues incloses en les publicacions dels Contes del món. La Granota Tiddalik és una història d'origen australià que van presentar al concurs els nens i nenes de 1r d'ESO de l'Institut Castellet de Sant Vicençs de Castellet. La trobareu publicada en el tercer llibre dels Contes del món. Els cecs i l'elefant és una història que prové de l'Índia i que van presentar al concurs de podcast els nens i nenes de 4rt de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Aquest conte el trobareu publicat en el quart llibre de la iniciativa.
 
espectacle contes cançons parada llibres contesdelmon

En aquesta desena edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès ens vem estrenar com a paradistes oferint els nostres llibres a la gent que s'hi va apropar al Parc de Maria Lluïsa, per gaudir d'un matí festiu i popular.

>> PODEU VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS DE LA JORNADA DE CONTES DEL MÓN A L'AMETLLA <<

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies