Titular notícies

CAN BATLLÓ i LA CIUTAT INVISIBLE S'OMPLEN de CONTES i CANÇONS amb la PRESENTACIÓ del CONCURS de CONTESDELMON.ORG

Diumenge 10 Novembre 2013

El dimecres 6 de novembre, vam celebrar dos actes de presentació de la cinquena edició del Concurs de podcast - Contes del Món i del IV llibre i disc. La primera va ser al matí, a Can Batlló, on uns 50 infants de primer i segon de primària de l'Escola San Medir de Barcelona van gaudir d'un espectacle de contes i cançons de la mà d'en Carles Cuberes. A la tarda, la presentació va estar destinada als adults i es va dur a terme a la llibreria La Ciutat Invisible, al barri de Sants.

A les 11'30h Can Batlló estava ple de nens i nenes amb ganes d'escoltar contes, de viatjar pel món i conèixer altres cultures. Amb l'animador Carles Cuberes vam gaudir del conte "Mumali i el xiulet màgic", que a la primera edició del concurs van fer els alumnes de 4rt d'ESO del Col·legi L'Estel de Granollers, i del conte "El gegant d'Escòcia", fet per infants de 2n de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles, a la segona edició de la iniciativa.
 

Des de COMSOC - Comunicació Social, entitat que impulsa aquesta iniciativa, vam aprofitar la presentació per fer entrega de una col·lecció de llibres i disc, de les 4 edicions, a la biblioteca social de Can Batlló perquè els infants i joves del barri de La Bordeta en Barcelona puguin escoltar i llegir contes del món i per agrair-los la seva col·laboració. Podeu veure l'àlbum de fotos. A la tarda, els Contes del Món vam viatjar fins La Ciutat Invisible, on vam explicar la metodologia del concurs, els seus objectius i les novetats d'enguany: aquest any també poden participar els adults!!
 

Recordeu que si voleu participar a la cinquena edició primer heu d'omplir el formulari d'inscripció. Teniu fins el 15 de novembre!! Després podreu treballar els contes fins el 23 de març. Aquí podeu consultar les bases de la cinquena edició del concurs. Aquí us deixem també una presentació animada del concurs per entendre en dos minuts què és això dels Contes del Món... 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies