Titular notícies

EL 12 D'OCTUBRE VAM CELEBRAR la NOSTRA DIADA dels CONTES del MÓN a SANTA COLOMA de CERVELLÓ

Dilluns 21 Octubre 2013

El 12 d'octubre, tot i que no tenim res a celebrar, vam gaudir dels contes i les cançons que en Jordi Tonietti va explicar als petits i grans que es van reunir a la Plaça de les Vinyes de Santa Coloma de Cervelló. Amb l'espectacle "Diada dels Contes del Món" les famílies van viatjar, ballar i aprendre amb les històries que escolars d'arreu dels Països Catalans han creat per a participar al Concurs dels Contesdelmon.org.

En una tarda en la que amaneçava pluja vam convidar els núvols i les famílies del municipi barcelonès a passar una bona estona escoltant, participant activament i cantant amb temes com el conte/cançó "Mumali i el xiulet màgic" (Mali), i temes com el conegut "Si tu et vols divertir". Una nena amb una bicleta, una família amb un nen que portava una pilota, i un avi que es va seure en un banc de fusta proper, són algunes de les persones que van omplir, de mica en mica, la plaça de la vila. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos de la jornada. Totes elles van tonar a casa contentes i sabent que en la present edició, petits i grans poden presentar els seus contes en mp3 al "Concurs de de podcast - Contes del Món".
 
jordi tonietti contesdelmon cervello tonietti espectacle familiar

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 500 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les quatre edicions en les què han treballat més de 5.000 infants i joves de parla catalana d'arreu. L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà.
 
>> PODEU VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS DE LA DIADA A STA. COLOMA DE CERVELLÓ <<
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies