Titular notícies

JA ESTÀ DISPONIBLE el QUART LLIBRE i DISC de CONTESDELMON.ORG!

Dimarts 3 Setembre 2013

Tornem de les vacances d'estiu amb bones notícies. Ja tenim el quart llibre i disc de Contesdelmon.org, elaborat gràcies a l'esforç de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, de totes les comunitats educatives de parla catalana participants al IV Concurs de podcast durant el curs escolar 2012/2013 i de El Tinter Comunicació. Aquesta obra colectiva la podeu tenir a les vostres mans, per gaudir de contes i llegendes de tot arreu, completant aquest formulari online.

quart llibre contes del mon Contes del Món

IV Concurs de podcast
 


Autors: escoles i instituts de parla catalana.

Editorial: Ass. COMSOC - Comunicació Social

Any: 2013

ISBN: 978-84-938185-3-1

112 pàgines

Idioma: català
El material que podeu tenir a les mans és fruit del quart “Concurs de podcast - Contes del Món”, en el què han participat 108 contes (escrits, gravats i dibuixats) de 31 centres educatius de 21 municipis de Catalunya, Illes Balears i País Valencià, i una comunitat de Suïssa. Una iniciativa participativa cultivada per l'Associació COMSOC - Comunicació Social que ha comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La publicació, que té un PVP de 15 euros, ha estat realitzada per 17 centres educatius de 15 poblacions diferents. Recull 24 històries de Moçambic, Índia, Corea del Nord i del Sud, Marroc, Kenya, Tanzània, Algèria, Catalunya, Colòmbia, Sud-amèrica, Bolívia, Romania, País Valencià, Andalusia, Suïssa i Itàlia.

Després d'una difícil tasca de selecció els membres del jurat de Contesdelmon.org van triar 50 contes i més tard, amb la votació popular els i les internautes van votar les 24 obres finalistes que formen part del quart llibre i disc. Van integrar el jurat: Àlex Castillo, president de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC); Elba Salas, membre dw la cooperativa La Ciutat Invisible; Vicent Moreno, president de l'Escola Valenciana, Manel de Ramon, president de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya; Jordi Tonietti, animador de les diades de Contes del Món i membre de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles (AMAPEI); Jaume Mateu, president de l'Obra Cultural Balear.

Àlex Castillo,  president de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC), i autor del pròleg, destaca que amb aquest llibre “podreu apreciar-hi la màgia de la paraula, el miracle de la veu infantil obrint-nos les portes de mons imaginaris, mítics, quotidians on tot és possible".

Si cliqueu en el segúent enllaç podreu veure un extracte del quart llibre i disc en pdf. D'aquesta manera ja podreu començar a fullejar aquesta obra de cultura popular.

>> BOTIGA ONLINE <<
 


 
Un nou curs ple de novetats: V Concurs de podcast de Contesdelmon.org

Comencem un nou curs ple de novetats amb la cinquena edició del Concurs de Podcast de Contes del Món amb més històries, més il·lusió i ganes de compartir i aprendre. Esteu atents si voleu participar-hi perquè en breu obrirem les inscripcions i estaran disponibles les bases del concurs. Recordeu també que les vostres obres sonores s'emetran a les "Ràdios amigues" i si formeu part dels 24 contes finalistes, us podreu llegir i escoltar al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l'AMAPEI en l'espectacle “Diada dels Contes del Món”. Animeu-vos a participar-hi! Us anirem informant de les novetats...

L'objectiu de la iniciativa es contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles, en especial dels esmentats. Serà possible gràcies a la participació dels actors principals d'aquesta iniciativa, els infants i joves de les escoles i instituts catalans, i a la complicitat imprescindible de les famílies i la comunitat educativa.
 


Comentaris
  1. blanca niubó ( 05/09/2013 01:01:32 )
    haver estat anys a acollida va fer creixer en mi encara mes, l interes per altres cultures
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies