Titular notícies

ORIOL CANALS PROTAGONITZA UN BRILLANT ESPECTACLE DE CONTES DEL MÓN

Dissabte 27 Juliol 2013

L'Oriol Canals va tancar el cicle de sessions de contes "Rodamons 2013" que els quatre animadors dels Contesdelmon.org han amenitzat a Santa Coloma de Gramanet durant els mesos de juny i juliol, una experiència que segurament, gràcies a la bona rebuda social, podrem repetir el proper any amb nous contes en el repertori. El dijous 25 de juliol a la tarda l'Oriol es va plantar amb la seva guitarra i el seu cabàs de contes i cançons per iniciar un entretingut i educatiu viatge pel món.


"La Berta i l'aigua" (Sàhara Occidental) i "L'ocell de la felicitat" (Tibet) són dues de les històries, procedents de la participació dels escolars catalans en el concurs de podcast, que l'animador va compartir amb la desena d'infants i joves que es van aturar a la Plaça del Rellotge (Barri del Fondo) per empendre una tarda plena de sorpreses, interacció, ballaruca, i sobretot somriures!

Les bicicletes, pilotes, cordes de saltar,... van descansar al terra mentre petits i grans es disposaven a escoltar, a fer de tauró i d'avió, a ballar en parella i en rotllana, a improvitzar una assamblea d'infants per anar a buscar al pare i la mare que s'ho miren des de lluny i fer-los bellugar. En resum, un final de Rodamons 2013 dels Contesdelmon.org, un final de festa intercultural en un barri ben viu que així ho és, per treure's el barret si és que en portem. Agraïm públicament el suport de Fondo Comerç per habilitar l'espai de l'escenari i al consistori per confiar de nou amb un espectacle nodrit de contes procedents d'escolars i animats per professionals de l'AMAPEI que potencien el Concurs de podcast - Contes del Món.

oriol canals santa coloma de gramenet oriol canals rodamons 2013

Podeu veure l'àlbum de fotos de la Diada dels Contes del Món celebrada a Santa Coloma de Gramenet!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies