Titular notícies

JORDI TONIETTI ANIMA una DIADA dels CONTES del MÓN per als MÉS PETITS de LA GARRIGA

Divendres 26 Juliol 2013

El divendres 19 de juliol a la tarda en Jordi Tonietti va compartir un grapat de contes i cançons amb les famílies de l'Escola Bressol Municipal Les Caliues de La Garriga que van voler gaudir d'una bona estona per acomiadar el curs escolar. Amb la Diada dels Contes del Món els joves participants al concurs d'audiocontes veuen com, a més de poder-se escoltar online, en disc i llegir-se en llibre, poden aportar contes a un espectacle que ja ha recorregut més de 30 municipis de Catalunya.


"La petita oreneta" (Pakistan) va ser el primer conte d'una jornada lúdica en la què hi van participar la majoria de petits i grans que formen part de la comunitat educativa de l'Escola Bressol Municipal Les Caliues. En Tonietti va ser capaç de divertir amb històries narrades, cantades, i ballades d'arreu del món que transmeten valors de solidaritat, cooperació i sostenibilitat. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 500 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les quatre edicions en les què han treballat més de 4.000 infants i joves dels Països Catalans.

jordi tonietti les caliues jordi tonietti contes del mon

Podeu veure l'àlbum de fotos de la Diada dels Contes del Món celebrada a La Garriga!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies