Titular notícies

DESPRÉS de l'ESTIU... ARRIBARÀ la V EDICIÓ del CONCURS de PODCAST de CONTESDELMON.ORG

Divendres 28 Juny 2013

Recordeu que després de l'estiu arribarà la cinquena edició del Concurs de Podcast de Contes del Món amb més novetats, més històries, més il·lusió i ganes de compartir i aprendre. Esteu atents si voleu participar-hi perquè al setembre obrirem les inscripcions i estaran disponibles les bases del concurs. Recordeu també que les vostres obres sonores s'emetran a les "Ràdios amigues" i si formeu part dels 24 contes finalistes, us podreu llegir i escoltar al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l'AMAPEI en l'espectacle “Diada dels Contes del Món”. Animeu als petits, joves i mestr@s a participar-hi! Us anirem informant de les novetats... 


Cinquena edició del Concurs de Podcast de Contesdelmon.org

Durant el curs 2013/14 animen als centres educatius i alumn@s de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana i de l'exterior a enregistrar en mp3 contes arrelats als pobles de la Terra. La cinquena edició combina cultura popular de tradició oral i noves tecnologies de la comunicació, llengua catalana i cultures nouvingudes,  i ve carregada d'interessants novetats que us explicarem molt aviat. 

L'objectiu de la iniciativa es contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles, en especial dels esmentats. Serà possible gràcies a la participació dels actors principals d'aquesta iniciativa, els infants i joves de les escoles i instituts catalans, i a la complicitat imprescindible de les famílies i la comunitat educativa.

Aquí podeu veure i escoltar els contes de les altres edicions: 

PRIMER CONCURS (2009/10)
67 contes participants
SEGON CONCURS (2010/11)
161 contes participants
TERCER CONCURS (2011/12)
163 contes participants
QUART CONCURS (2012/2013)
108 contes participants
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies