Titular notícies

VIU un ESTIU de CONTES a SANTA COLOMA de GRAMANET amb CONTESDELMON.ORG!

Dimarts 18 Juny 2013

Si esteu aquest estiu a Santa Coloma de Gramanet  i us agraden els contes no us podeu perdre les diades dels Contes del Món que es realitzaran a les biblioteques del municipi! En el marc del cicle d'espectacles infantils Rodamons, els animadors dels Contes del Món us portaran al Japó, Mali, l'Equador i altres racons del món amb històries, cançons i llegendes boniques, divertides, emocionants, tendres i plenes de valors humans... Us hi esperem! 

Una any més, l'ajuntament de Santa Coloma de Gramanet posa en marxa una nova edició del cicle de contacontes adreçat a un públic infantil i familiar "Rodamons". Un projecte amb els objectius de fomentar la lectura, el coneixement d’altres cultures i el coneixement de la cultura catalana per part dels ciutadans nouvinguts que viuen a Santa Coloma de Gramenet, entre d'altres.  I els animadors dels Contes del Món seran els encarregats de fer-vos gaudir en família! 
 
Aquí teniu la programació del mes de juliol
1. BIBLOTECA CENTRAL, 18H 17 DE JUNY
Diada dels Contes del Món, amb Carles Cuberes
Mali, Japó, Equador, Irlanda i Catalunya. Quatre racons del nostre món  des d’on ens arriben contes, històries i llegendes boniques, divertides, emocionants, tendres, plenes de valors humans... de la mà d’en Carles Cuberes i la seva música. Un viatge arreu del món sense necessitat d’avions ni vaixells. Esteu apunt? Només cal deixar-vos portar per la màgia dels Contes del Món!

2. BIBLIOTECA SINGUERLIN, 18H 27 DE JUNY
Diada dels Contes del Món, amb Oriol Canals
Un espectacle de contes i cançons per ser explicades o cantades en un espai tranquil, ideal per a biblioteques. Gaudirem d'una estona on els contes es convertiran en camins per aprendre dels personatges, dels llocs que visitarem... i on a més els nanos hi podran participar dient la seva. T'ho perdràs?

3. BIBLIOTECA CAN PEIXAUET, 18H 3 DE JULIOL
Diada dels Contes del Món, amb Rah-mon Roma
Contant cançons i cantant contes aquest recital vol donar a conèixer la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, i en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Contes recollits i/o escrits per un munt d'escolars d'arreu posats en boca per en Rah-mon, que els acompanya amb algunes cançons participatives per arrodonir-ne la proposta.

4. BIBLIOTECA CENTRAL, 18H 8 DE JULIOL
Diada dels Contes del Món, amb Rah-mon Roma
Contant cançons i cantant contes aquest recital vol donar a conèixer la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, i en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Contes recollits i/o escrits per un munt d'escolars d'arreu posats en boca per en Rah-mon, que els acompanya amb algunes cançons participatives per arrodonir-ne la proposta.

5. BIBLIOTECA SINGUERLIN, 18H 11 DE JULIOL
Diada dels Contes del Món, amb Jordi Tonietti
En Mummali  travessa el desert per trobar l’aigua que salvarà el seu poblat. La Berta no sap que l’aigua és el més important per viure. Una Oreneta viu dins una casa de sal i ... Contes acompanyats de la seva guitarra i el seu Tam Tam, per reflexionar sobre la necessitat de tenir cura de l’aigua.

6. BIBLIOTECA CAN PEIXAUET, 18H 17 DE JULIOL
Diada dels Contes del Món, amb Carles Cuberes

Mali, Japó, Equador, Irlanda i Catalunya. Quatre racons del nostre món des d’on ens arriben contes, històries i llegendes boniques, divertides, emocionants, tendres, plenes de valors humans... de la mà d’en Carles Cuberes i la seva música. Un viatge arreu del món sense necessitat d’avions ni vaixells. Esteu apunt? Només cal deixar-vos portar per la màgia dels Contes del Món!

7. PLAÇA DEL RELLOTGE, 18'30H 25 DE JULIOL DEL 2013
Diada dels Contes del Món, amb Oriol Canals

Un espectacle de contes i cançons per ser explicades o cantades en un espai tranquil, ideal per a biblioteques. Gaudirem d'una estona on els contes es convertiran en camins per aprendre dels personatges, dels llocs que visitarem... i on a més els nanos hi podran participar dient la seva. T'ho perdràs?
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies