Titular notícies

ALELLA i LA GARRIGA S'OMPLEN de CONTES I CANÇONS amb les DIADES dels CONTESDELMON.ORG

Dimarts 30 Abril 2013

La setmana passada vam tenir ració triple de l'espectacle de contes i cançons dels Contesdelmon.org. Així, el dilluns 22 d'abril, el Carles Cuberes va animar una diada a l'escola La Serreta a Alella, el dimarts 23, va ser el Jordi Tonietti qui, amb històries i músiques del món va portar els contes a La Garriga, i per últim, el divendres 26, l'Oriol Canals va acudir a l'escola Fabra, també d'Alella. Compartim amb vosaltres les fotos de les jornades! 


Vam començar la setmana portant els contes fets pels infants i joves que han participat al Concurs de Podcast dels Contesdelmon.org a l'escola La Serreta d'Alella. I ho vam fer de la mà d'en Carles Cuberes qui va "cantar contes i contar cançons" per a uns nens i nenes molt participatius i atents d'inici a fi.  Els contes que va cantar i explicar van ser "El colibrí i les flors" de l'Equador, "El gegant d'Escòcia" d'Irlanda, i "Mumali i el xiulet màgic" de Malí.

Aquí podeu veure la galeria d'imatges de la diada. 

 
El dimarts 23 d'abril, dia especial per ser la diada de Sant Jordi, plena de roses i llibres, vam anar a La Garriga a omplir la seva plaça de contes i cançons amb en Jordi Tonietti. Durant l’espectacle els assistents van poder gaudir de contes originaris d’arreu dels pobles de la Terra i van passar una bona estona. 

Compartim també algunes fotos de la diada!  A la galeria hi ha més fotos. 


Vam acabar la setmana amb altre espectacle a l'escola Fabra d'Alella, on els nens i nenes van gaudir del la música i dels contes explicats per l'Oriols Canals: "El colibrí i les flors", "La Berta i l'aigua", i "L'ocell de la felicitat". A la galeria d'imatges podeu trobar més fotografies de la sessió.Compartim també un vídeo del conte "Mumali i el xiulet màgic", interpretat pel Jordi Tonietti. Gaudiu-ho!

 

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies