Titular notícies

Una SETMANA PLENA d'ACTIVITATS als CONTESDELMON.ORG

Dissabte 20 Abril 2013

La setmana que ve tenim una setmana plena de diades, de contes, de llibres, de cultura popular... El dilluns 22 d'abril estarem a Alella, el dimarts 23 a La Garriga i a Barcelona amb la parada de Sant Jordi i tindrem ja els contes finalistes del IV Concurs de Podcast, el divendres 26 estarem a Alella de nou i el dissabte 27, a la Fira de Biocultura a Barcelona. Si vols més informació de totes les activitats continua llegint... Us hi esperem!! 

Oriol Canals  Carles Cuberes Jordi Tonietti


Agenda d'activitats dels Contes del Món per a la setmana del 22 al 28 d'abril 

Dilluns, 22 d'abril:
  • Diada de contes a l'Escola La Serreta (c. La Vinya, 47-51) a Alella, a les 15h. 
Dimarts, 23 d'abril:
  • Diada de contes a la Plaça Esglèsia a La Garriga, a les 10.30h. 
  • Parada de llibres a la Rambla de Barcelona per la Diada de Sant Jordi.  
  • Resultat del jurat popular del IV Concurs de Podcast dels Contes del Món, amb els 24 contes finalistes que es publicaran al quart llibre i disc. 
Divendres, 26 d'abril: 
  • Diada de contes a l'Escola Fabra (Av. del Bosquet, 1) a Alella, a les 15h. 
Dissabte, 27 d'abril: 
Les diades dels contes del món són un espectacle dirigit als més menuts de la casa on sis contacontes de l’AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils canten contes i conten cançons d’arreu del món. Té una hora de durada i vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació.

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 500 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat  infants i joves dels Països Catalans. 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies