Titular notícies

GAUDEIX de SANT JORDI amb CONTES DEL MÓN

Diumenge 21 Abril 2013

Ja tenim aquí la diada de Sant Jordi!  Vine a viure-la amb COMSOC-Comunicació Social i els Contes del Món. A la nostra parada de les Rambles de Barcelona podràs trobar els tres llibres-disc del Concurs de Podcast, amb contes de tot el planeta il·lustrats i explicats per joves i infants de les comunitats educatives de parla catalana.


Encara estàs temps de regalar els llibres dels Contes del Món per Sant Jordi. Si el que busques és un llibre de contes relacionat amb la cultura tradicional d'arreu del món, la llengua catalana i l'educació en valors...el tenim! Tres llibres dibuixats i explicats per alumnes de les escoles i instituts que han participat en el Concurs de Podcast- Contes del Món.
 
Els tres llibres de Contes del Món editats fins el moment porten un CD amb els contes a l'interior perquè pugueu escoltar-los tots plegats. Són el resultat de les tres edicions del concurs, i ara estem ja treballant en la quarta edició!

Tindrem aquests llibres-disc el dia de Sant Jordi a la parada 138 de les Rambles de Barcelona, entre la Rambla i el carrer dels Escudellers.  Hi estarem tota la jornada.

Vine'ns a veure!

Si no pots passar per la parada de COMSOC-Comunicació Social i Contes del Món, no et preocupis. Pots aconseguir els llibres a través de la  nostra botiga online i regalar-los qualsevol altre dia de l'any! Regala contes, regala cultura popular... 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies