Titular notícies

PRESENTACIÓ dels CONTESDELMON.ORG a la FIRA BIOCULTURA 2013 a BARCELONA

Dimecres 17 Abril 2013

Productes ecològics i consum responsable. Això és la Fira de Biocultura, que aquest any es celebrarà del 25 al 28 d'abril a Barcelona. Contesdelmon.org hi serà present! Participarem el dissabte 27 a les 18h amb una presentació del "Concurs de Podcast- Contes del Món". També podreu adquirir els llibres i discs de les darreres edicions del concurs, una publicació col·lectiva i intercultural, plena de contes de diferents part de la Terra contats per infants i joves. Us hi esperem! 

L'Associació Vida Sana és l'entitat l'organitzadora de la Fira BioCultura que es celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona del 25 al 28 d'abril. És una de les fires més importants sobre l'univers "eco" i el consum responsable, amb més de 700 expositors de productes i propostes ecològiques, activitats per a tota la família, tallers, etc. 


 
Coincidint amb BioCultura es celebrarà la 8ª edició del festival infantil MamaTerra amb una gran varietat d'activitats lúdiques pels més petits: tallers de cuina, hort biològic, tallers de reciclatge i energies renovable, música, teatre, marionetes…


 

Des de COMSOC-Comunicació Social participarem a la Fira de Biocultura, en el marc del Festival de MamaTerra, amb una presentació del "Concurs de Podcast-Contes del Món", dirigit a les comunitats educatives i les famílies amb música, contes i alguns participants que ens explicaran la seva experiència. La presentació serà a l'escenari principal, el dissabte 27 d'abril a les 18h. 

Us hi esperem! Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies