Titular notícies

CELEBRA SANT JORDI amb CONTES DEL MÓN i REGALA CULTURA POPULAR

Dijous 11 Abril 2013

La diada de Sant Jordi, del llibre, la rosa i la cultura, està molt pròxima i des de COMSOC-Comunicació Social i els Contes del Món volem celebrar amb vosaltres aquest dia tan especial. Ajuda’ns a difondre la cultura popular de tradició oral, la lectura, la llengua catalana i el consum responsable regalant els llibres-disc del "Concurs de Podcast- Contes del Món". Aprofita la promoció especial de Sant Jordi amb un 10% de descompte si fas la teva comanda a la botiga online!

Voleu llegir i escoltar contes tradicionals i populars de tota la terra? Doncs als llibres i disc dels Contes del Món hi ha un munt d'històries i aventures explicades per infants i joves de les comunitats educatives de parla catalana que han participat en les  diferents edicions del Concurs del Podcast.

Dibuix de 4rt d'ESO de l'escola Joan Pelegrí.

Gaudiu de la promoció del 10% de descompte per la compra online a la nostra botiga. Si voleu rebre els llibres per Sant Jordi heu de fer la  comanda abans del dimecres 17 d'abril.  Però si preferiu, podeu apropar-vos el mateix dia de la diada a recollir els llibres a la parada de COMSOC-Comunciació Social a les Rambles a Barcelona. En aquest cas, podeu fer la comanda abans del 23 d'abril a les 14h.

Es tracta d’una promoció especial per Sant Jordi i per la compra dels llibres-disc a través de la nostra botiga on line, per apropar-vos la cultura oral i perquè gaudiu dels contes.

Us agradaran molt!

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies