Titular notícies

Us PRESENTEM al JURAT del IV CONCURS dels CONTESDELMON.ORG!

Dimarts 26 Març 2013

Ja estem a la recta final del IV Concurs de Podcast dels Contes del Món. Avui us presentem els membres del jurat que decidiran quins són els 50 contes semifinalistes. Com sabeu, les obres escollides formaran part del quart "Llibre i disc dels Contes del Món", una obra col·lectiva on hi podreu llegir, veure i escoltar contes arrelats als pobles de la Terra. Els i les sis membres del jurat faran una tria dels 107 podcast participants.

Una vegada finalitzat l'enviament del podcast aquest divendres 22 de març, el jurat escollirà els 50 contes semifinalistes. Les obres finalistes es publicaran en el quart  "Llibre i disc dels Contes del Món", premi del concurs.

El jurat està format per professionals del món de la comunicació, l'educació i la cultura. Aquests són els membres del jurat:

- Àlex Castillo, president de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC).
- Elba Salas, membre de la cooperativa La Ciutat Invisible.
- Vicent Moreno, president de l'Escola Valenciana.
- Manel de Ramon, president de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.
- Jordi Tonetti, animador de les diades del Contes del Món i membre de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles (AMAPEI)
-
 Jaume Mateu,
president de l'Obra Cultural Balear.  


Calendari de votacions

El jurat resoldrà el dilluns 8 d'abril del 2013 els 50 contes finalistes que optaran a ser publicats. Posteriorment hi haurà dues setmanes de votació online a través de www.contesdelmon.org: del dilluns 8 d'abril al divendres 19 d'abril. El jurat popular online triarà els 24 contes finals que integraran el material. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer el dimecres 23 d'abril.

La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. Ara bé, tans sols es podrà votar una vegada pel mateix podcast i en cas d'identificar votacions repetides d'un mateix subjecte només es comptabilitzaran com un vot.

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la complicitat i l'entusiasme compartit per les persones que actuaran com a membres del jurat i també a totes les comunitats educatives que han participat. Moltes gràcies i molta sort!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies