Titular notícies

CERQUEM un/a COMERCIAL per VENDRE els LLIBRES-DISCS del CONCURS de PODCAST CONTES del MÓN

Dimecres 27 Febrer 2013

COMSOC – Comunicació Social és una entitat sense ànim de lucre que treballa en xarxa per promoure comunitats humanes que interactuen amb iniciatives transformadores. En el marc de l'economia social i solidària fomentem propostes educatives i comunicatives a través de les TIC i a favor de la justícia social. Els nostres àmbits d'actuació són la cultura popular de tradició oral, el consum i turisme responsable i la sobirania alimentària. Ara mateix, necessitem un/a comercial per gestionar la venda de llibres i discs dels Contes del Món i la relació amb les llibreries i biblioteques. 


El Concurs de Podcast dels Contes del Món està destinat a les comunitats educatives de parla catalana i té com a objectiu contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles.

Amb els contes finalistes del concurs es publica un llibre-disc, una obra col·lectiva en la què infants i joves de Catalunya, el País Valencià i Illes Balears ens expliquen el món a través dels contes. Actualment tenim a la venda els llibres de les tres edicions anteriors.

Ara mateix, necessitem un/a comercial per gestionar la venda dels llibres i disc i la relació amb les llibreries i biblioteques de Catalunya.

REQUISITS

- experiència com a comercial en el món editorial
- experiència en el teixit associatiu
- disponibilitat horària (normalment matí)
- domini del català
- coneixement d’eines d'ofimàtica i internet
- compromís i responsabilitat

ES VALORARÀ

- experiència en editorials en el món educatiu


Si esteu interessats/des podeu omplir aquest formulari seleccionant l'opció de Representant comercial. Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies