Titular notícies

En RAH-MON ROMA ANIMA a SANT CUGAT del VALLÈS una DIADA dels CONTES del MÓN

Dimarts 26 Febrer 2013

El diumenge 17 de febrer, l'animador Rah-mon Roma ens va transportar al món màgic dels contes. Va agafar el cabàs de contes i cançons que integren l'espectacle "Diada dels Contes del Món" i va fer passar una bona estona a les famílies que es van reunir a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès. En un ambient molt íntim però al mateix temps concorregut, els contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" es van transformar a l'escenari.

Els contes "L'incendi dels arrossars" (Japó), "El nenúfar" (Canadà), "Mabo i la hiena" (Mali) van fer viatjar als assistents amb un sèrie d'instruments que acompanyaven el batec de cada relat i amb cançons de cada poble que visitaven.

Aquí us deixem una galeria amb algunes fotografíes d'aquesta diada. Esperem que les disfruteu!


L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 400 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat gairebé 4.000 infants i joves dels Països Catalans.

Compartim també el vídeo del conte "L'incendi dels arrossars", una llegenda del Japó animada per Rah-mon Roma. 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies