Titular notícies

COMSOC - COMUNICACIÓ SOCIAL REP un dels VI PREMIS PERE CASALDÀLIGA

Dijous 20 Desembre 2012

El passat dilluns 17 de desembre el Col·lectiu Brasil - Catalunya va fer entrega dels VI Premis Pere Casaldàliga a persones i col·lectius que destaquen per iniciatives socials i culturals. Entre elles Francesc Escribano, biògraf del Bisbe, la Fundació del Futbol Club Barcelona, Conselho de Cidadania dos Brasileiros em Barcelona, Associação Amigos do Brasil em Barcelona, entre d'altres, i també Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. Els premis es van lliurar a la Llibreria Claret de Barcelona.

Acte de lliurament dels VI Premis Pere Casaldàliga

L'any 2007, per iniciativa de l'Associació de Cooperació Internacional Col·lectiu Brasil Catalunya es va decidir la concessió d'una distinció d'honor als individus i col·lectius que a Catalunya destaquen per la seva labor de construir vincles solidaris, i iniciatives socials i interculturals entre els dos països. Un acte de reconeixement, sensibilització i solidaritat. Des d'aquell any, el Premi denominat Pere Casaldàliga, en homenatge a la vida i obra del català, Bisbe Emèrit de S. Félix do Araguaia, consisteix en un document signat per l'Honorable Cònsol General del Brasil a Barcelona i  d'un representant de l'Associació.

L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc a la Llibreria Claret de Barcelona. Primer, l'Honorable Cònsol General de Brasi, Sergio Barbosa Serra, va fer un discurs i posteriorment es va presentar la producció de Minoria Absoluta per a TV3, TVE i TV Brasil, sobre el Bisbe Casaldàliga. Es va projectar un vídeo sobre la miniserie "Descalç sobre la terra vermella", amb la presència del Francesc Escribano, biògraf de Casaldàliga i productor de Minoria Absoluta, Eduard Fernández, actor que interpreta a Casaldàliga, i diversos actors i actrius. 

Aquí podeu veure dos vídeos de TV3 sobre la minisèrie:
Abans del lliurament de premis es va fer un acte de solidaritat amb el Bisbe Casaldàliga i els pobles indígenes de la regió de l'Araguaia. 

Llistat de persones i col·lectius que van rebre el premi: 

- Conselho de Cidadania dos Brasileiros em Barcelona. Consejo de Ciudadanía de los Brasileños en Barcelona.
- Associação Amigos do Brasil em Barcelona. Asociación Amigos de Brasil en Barcelona.
- Associação Amigos do Brasil nas Ilhas Baleares. Asociación Amigos de Brasil en las Islas Baleares.
- Fundació F.C. Barcelona. 
- Claudi Carreras. Centro Madalena de Fotografia – São Paulo.
- Francesc Escribano. Biógrafo del Bispo Pere Casaldàliga.
- Productora Minoría Absoluta – Barcelona.
- Miniserie Descalzo sobre la tierra roja.
- Ton Barnils. Dau Ediciones – Barcelona.
- Gloria Casaldàliga. Barcelona.
- Associació Araguaia – Barcelona.
- ONG Enllaç Solidari – Barcelona.
- Balaio Producciones. Chorando al Compás. Roda de Choro de Barcelona.
- Escola de Brasil. Centre Cívic Parc Sandaru. Barcelona.
- Damià Caro. COMSOC Comunicació Social – Barcelona.
- Pep Valenzuela. Periodista – Barcelona.
- Cristina Lladó y Eliana Pires – Forma Barcelona.
- Cambra de Comerç Brasil Catalunya.

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies