Titular notícies

Aquest NADAL, REGALA CULTURA i CONTES del MÓN!

Dimarts 11 Desembre 2012

Què millor que regalar cultura popular per Nadal! Per això, us convidem a regalar als petits i joves de la casa els "Llibres i Disc dels contesdelmon.org". Unes publicacions que combinen tradició i modernitat i ens apropen històries i aventures dels pobles de la Terra. Podreu escoltar els contes dels nens i joves de Primària i Secundària de Catalunya que han participat a la primera, segona i tercera edició del Concurs de Podcast dels contesdelmon.org.

Des de fa 4 anys, l’Associació COMSOC – Comunicació Social impulsa la iniciativa del “Concurs de Podcast – Contes del Món” entre les comunitats educatives de parla catalana. És una proposta pedagògica que dóna l’oportunitat a milers de nens i nenes de compartir històries de la seva terra o d’altres llocs del món, ja siguin populars, tradicionals o de creació pròpia.

Amb els contes finalistes de cada edició hem fet un llibre i un disc. Ja podeu comprar el 1er, el 2on i el 3er llibre. Els podeu adquirir a les “Llibreries amigues o podeu fer una reserva online. Les obres contenen 24 contes escrits, dibuixats i gravats en mp3 per les comunitats educatives participants.

 

Regala cultura popular i fomenta la lectura. 
Regala contes del món!

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies