Titular notícies

La BIBLIOTECA MESTRE MARTÍ TAULER de RUBÍ CELEBRA una DIADA dels CONTES del MÓN

Dilluns 3 Desembre 2012

El passat dimecres 28 de novembre l'animador Jordi Tonietti va amenitzar amb un bon grapat de cançons i contes l'espectacle "Diada dels Contes del Món" per fer passar una bona estona a més d’un centenar de infants, pares i mares aforades a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Durant l’espectacle els assistents van poder gaudir de contes originaris d’arreu dels pobles de la Terra com el conte de Mali “Mumali i el xiulet Màgic” o el conte japonès “La petita oreneta”, una mostra dels contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món".

Compartim les fotografies de la sessió! Esperem que les disfruteu!

jordi tonietti rubi rubi animador tonietti

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 400 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat gairebé 4.000 infants i joves dels Països Catalans. Si és del vostre interès, teniu més informació sobre l'espectacle.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies