Titular notícies

DARRERA SETMANA per INSCRIURE'S al IV CONCURS de PODCAST!

Dilluns 19 Novembre 2012

Encara esteu a temps de participar al IV Concurs de podcast - Contes del Món. El termini d'inscripció finalitza el proper divendres 23 de novembre. Tan sols us queden 5 dies! Així que cal que us afanyeu si voleu participar-hi! Recordeu que les vostres obres sonores s'emetran a les "Ràdios amigues" i si formeu part dels 24 contes finalistes, us podreu llegir i escoltar al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Ja comptem amb la participació de 25 comunitats educatives. Anima als petits, joves i mestr@s a participar-hi!

Des de l’Associació COMSOC - Comunicació Social animen als centres educatius i alumn@s de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana i les comunitats catalanes que viuen a l’exterior a enregistrar en mp3 contes arrelats als pobles de la Terra. Si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”, i només per participar els emetran diverses “Ràdios amigues”. A més els podran explicar per viles i ciutats animadors de l’AMAPEI en l’espectacle “Diada dels Contes del Món”.

En aquesta notícia podeu veure les novetats de la quarta edició. Més de 25 comunitats educativas ja s'han inscrit!


contes del món

També us convidem a escriure a la pàgina dels Contes del Món al Facebook i a Twitter amb el hashtag #contesdelmon, per tal d'animar a les comunitats educatives de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i les que viuen a l'exterior a inscriure's, per a què participin a la quarta edició de la iniciativa. Tenim temps fins el divendres 23 de novembre, el darrer dia d'inscripció. Els participants tindran tot el segon trimestre per enviar els seus contes en mp3 a través de la web www.contesdelmon.org.


Comentaris
  1. Prallople ( 20/12/2023 06:06:52 )
    http://levitr.mom>levitra 10 mag 8800487 DOPAMINE HCL INJECTION 40MG ML, 5ML
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies