Titular notícies

ANIMA'T amb un CONTE del MÓN i PARTICIPA al IV CONCURS de PODCAST!

Dimecres 31 Octubre 2012

Si ets un "cuentista" ajuda'ns i forma part activa d'aquesta campanya! Has participat al "Concurs de podcast - Contes del Món" com a jove o mestre/a? T'has embadalit escoltant un audioconte? Defenses la nostra llengua i t'agrada aprendre d'altres cultures? Tens un exemplar del llibre i disc del certamen? Ets una enamorada de la cultura popular? Treballes en una entitat d'educació pel desenvolupament? Formes part d'una "Ràdio amiga"? Has assistit a una "Diada dels Contes del Món" amb la teva família? En qualsevol cas et convidem a compartir la campanya i a escriure al Facebook i Twitter què t'agrada de Contesdelmon.org i perquè animaries a la comunitat educativa a participar.

Com a persona que has participat de forma continuada o puntual al "Concurs de podcast - Contes del Món" et demanem la teva complicitat per fer pinya i lograr una participació suficient que ens permeti tirar endavant amb una iniciativa autogestionada que combina la llengua catalana i cultures nouvingudes, noves tecnologies i cultura popular. De moment ja ho han fet una vintena de centres educatius.

Et convidem a escriure a la pàgina dels Contes del Món al Facebook i al compte de Twitter amb el hashtag #contesdelmon, per tal d'animar a les comunitats educatives de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i les que viuen a l'exterior a inscriure's, a través d'aquest formulari online, per a què participin a la quarta edició de la iniciativa. Tenim temps fins el divendres 23 de novembre, el darrer dia d'inscripció. Els participants tindran tot el segon trimestre per enviar els seus contes en mp3 a través de la web www.contesdelmon.org, en aquesta notícia ho expliquem en detall.

A més d'escriure a les xarxes socials dels Contes del Món, us demanem que compartiu aquesta notícia per diferents víes:
campanya anima't amb un conte del món

També pots compartir la imatge de la campanya

Vía email, copiant i enviant el següent text:

ANIMA'T amb un CONTE del MÓN i PARTICIPA al IV CONCURS de PODCAST!

Has participat al "Concurs de podcast - Contes del Món" com a jove o mestre/a? T'has embadalit escoltant un audioconte? Defenses la nostra llengua i t'agrada aprendre d'altres cultures? Tens un exemplar del llibre i disc del certamen? Ets una enamorada de la cultura popular? Treballes en una entitat d'educació pel desenvolupament? Formes part d'una "Ràdio amiga"? Has assistit a una "Diada dels Contes del Món" amb la teva família? En qualsevol cas et convidem a compartir la campanya i a escriure al Facebook i Twitter què t'agrada de Contesdelmon.org i perquè animaries a la comunitat educativa a participar.

Llegir més
http://www.contesdelmon.org/news/ca_ES/2012/10/31/0003/anima-t-amb-un-conte-del-mon-i-participa-al-iv-concurs-de-podcast


Vía Facebook, compartint el següent esdeveniment: 

esdeveniment contes del mon facebook


Vía Twitter, retwiteant el següent missatge:


 


Comentaris
 1. damia.caro ( 06/11/2012 07:07:49 )
  Hola Josep Maria,

  Enhorabona per la creació del conte! Per tal de participar al concurs primer us heu d'inscriure. Ho podeu fer fins el 23 de novembre a través del següent formulari online http://www.contesdelmon.org/forms/inscripcions

  Atentament,

  --
  Damià Caro
  COMSOC - Comunicació Social
 2. Josep Maria Mora Verdeny ( 06/11/2012 04:04:20 )
  Hola,
  Volem participar en el concurs contes del món mitjançant el conte "La llavor i el monstre focmoll"

  Moltes gràcies,
  Josep Maria
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies