Titular notícies

En RAH-MON ROMA ANIMA a GRAMENET una DIADA dels CONTES del MÓN

Dimecres 31 Octubre 2012

El dilluns 22 d'octubre l'animador Rah-mon Roma va agafar el cabàs de contes i cançons que integren l'espectacle "Diada dels Contes del Món" per fer passar una bona estona a les famílies que es van reunir a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet. En un ambient molt íntim però al mateix temps concorregut, els contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" es van transformar a l'escenari.

A la web d'en Rah-mon podem llegir un comentari de la Núria: "Ahir et vam conèixer a la Biblioteca Central de Can Sistaré, a Santa Coloma de Gramanet. La sessió de contes que ens vas fer ahir va ser deliciosa. Propera, màgica, tendre, senzilla, completa, punyent... I les cançons que vam cantar junts molt ben triades." Les següents fotografies les podem compartir gràcies a la cessió dels treballadors i treballadores de la Biblioteca Central de Can Sisteré. Moltes mercès!

ramon roma gramenet rah-mon roma gramenet

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 400 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat gairebé 4.000 infants i joves dels Països Catalans. Si és del vostre interès, teniu més informació sobre l'espectacle.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies