Titular notícies

HEU VIST el 3er LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG? HA QUEDAT MOLT BÉ!

Divendres 7 Setembre 2012

Aquesta obra col·lectiva d'infants i joves dels Països Catalans arribarà en breu a les escoles i instituts participants que l'han fet possible i pot estar a casa teva si vols omplint aquest formulari online. Les 24 històries en audio, text i imatge han estat treballades durant el curs 2011/12 per la mainada de desenes de centres educatius que en català han combinat a la perfecció cultura popular de tradició oral i noves tecnologies. Escolteu i conteu el món amb la il·lusió dels més petits!


El material que podeu tenir a les mans és fruit del tercer “Concurs de podcast - Contes del Món”, en el què han participat 163 contes (escrits, gravats i dibuixats) de 46 centres educatius de 36 municipis dels Països Catalans. Una iniciativa participativa autogestionada i finançada per l'Associació COMSOC - Comunicació Social que ha comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

La publicació, realitzada per 19 centres educatius de 17 poblacions, recull dues dotzenes d'històries dels Estats Units, Camerún, dels països àrabs, Moçambic, Eslovàquia, Etiòpia, Xile, Ghana, Amazònia, Sàhara Occidental, Brasil, Xina, Catalunya, Colòmbia, Andalusia, Marroc, Austràlia, Haití, i Sud-àfrica.

llibre contes del mon aranya saviesa

Martí Boneta, Tècnic Docent del Departament d’Ensenyament, i autor del pròleg, destaca "La tradició històrica d’explicar contes, compartida per totes les cultures, i l’ús dels mitjans de comunicació més moderns s’uneixen per fer-nos viatjar sense moure’ns del nostre indret. És un viatge per diferents llocs, amb històries del passat o del present que ens permeten copsar tot allò que ens uneix als humans i que és molt més que allò que ens separa."

Us avancem un extracte del llibre en PDF per a què copseu la bona feina realizada per les comunitats educatives participants. Si t'agrada, omple el formulari online i gaudeix-lo amb els teus a casa i a l'escola!


Comentaris
  1. Marga Peris Mir ( 29/11/2012 11:11:00 )
    Espere que el proper curs participe este col·legi. Per favor envieu aviat la informació.

    Moltes gràcies,

    Marga
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies