Titular notícies

DARRERA SETMANA del CONCURS SAMARRETES de CONTE, VOTA i PARTICIPA!

Dilluns 2 Juliol 2012

Encara estàs a temps de participar al Concurs "Samarretes de conte" obert per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Abans del 8 de juliol feu el vostre dibuix sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" i participa al certamen dinamitzat a Facebook. La iniciativa promou que feu una il·lustració per a la samarreta oficial d'una proposta que barreja tradició i modernitat, llengua catalana i cultures nouvingudes, un concurs de contes en el què han participat amb els seus àudios 4.000 infants i joves d'arreu dels Països Catalans.


Els premis són dues samarretes (una de dona i una d'home) i el reconeixement públic de l'autoria a la web. El període de participació finalitza el diumenge 8 de juliol i les votacions són oline i ja es poden realitzar als dissenys presentats. 
 
Cada autor pot participar amb més d'un dibuix. Primer s'ha de fer fan del perfil de Contesdelmon a Facebook, és a dir, clicar a "M'agrada", i després ja pot enviar l'obra a través de l'aplicació Easypromos. Les votacions es realitzaran a través de la mateixa eina i el mateix dia que envieu el dibuix ja us podran votar. És molt senzill.

Els participants poden ser petits i grans, des del més menut de la casa al més vell. Poden ser autors individuals o col·lectius. Això sí, ha de ser un dibuix que representi el Concurs dels Contesdelmon.org.

Curra't un dibuix guapo, envia'l a través de la xarxa social i avisa als teus amics i amigues, familia i col·legues per a què et votin! Uns quants artistes ja ho han fet!

Les obres presentades queden amparades per la Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 3.0 de Creative Commons.

Fes un dibuix sobre la iniciativa dels Contesdelmon.org i participa en el concurs. La teva il·lustració pot ser la estampada a la samarreta oficial. Que no t'ho expliquin, aventura't!
>> PARTICIPA! <<
concurs samarretes contes del mon

Exemple de dibuix


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies