Titular notícies

VOLEU VENIR a SABADELL per COMPARTIR un DIUMENGE de CONTES i CANÇONS?

Dimarts 12 Juny 2012

L'Associació COMSOC - Comunicació Social i l'Ajuntament de Sabadell us conviden a gaudir d'una "Diada dels Contes del Món" aquest diumenge 17 de juny a les 18'15h a la plaça Doctor Robert del municipi vallesà. En el marc de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, l'animador Carles Cuberes contarà cançons i cantarà contes, històries creades per infants i joves que han participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món". No us ho podeu perdre, visquem la cultura popular en directe!

Us expliquem els conceptes bàsics de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica:

Què és el Comerç Just?

És un moviment que proposa un comerç que sigui just per a totes les parts que entren en joc quan es produeix un intercanvi, i que permeti assolir als països del Sud el seu desenvolupament social i econòmic.

El Comerç Just té en compte valors ètics i mediambientals, enfront dels criteris exclusivament econòmics del comerç internacional.

Què és la banca ètica?

És una alternativa als bancs convencionals que garanteix l'ús ètic dels teus diners, per això promou una inversió que combini els beneficis socials i mediambientals amb els beneficis econòmics. És molt fàcil fer el canvi. A Catalunya, tens diverses opcions: Coop57, Fiare, Oikocredit i Triodos Bank.
festa del comerç just sabadell


A continuació podeu veure "Espot de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2012":


 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies