Titular notícies

OBERTS els CURSOS d'ESTIU 2012 de l'ESCOLA d'ESCRIPTURA de l'ATENEU BARCELONÈS

Dimarts 5 Juny 2012

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ofereix una nova edició dels cursos presencials d’estiu 2012. Aquest estiu, l’Escola d’Escriptura ofereix un ventall de 20 cursos presencials, d'entre els quals hi ha força novetats en els blocs d'escriptura i de literatura i humanitats. Són els cursos intensius que comencen a partir del 25 de juny vinent, tot just després de Sant Joan, i que es duen a terme durant tot el mes de juliol, sempre depenent de la durada de cada curs.


Els cursos d'estiu 2012 de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès són:

CURSOS D'ESCRIPTURA: Iniciació a la narrativa / La construcció de personatges / Iniciació a la poesia / El cuento: sus modalidades, técnica y práctica / Escriure per ensenyar a escriure / La primera página de la novela / Microrrelatos I / Persiguiendo a Eros. Escritura y erotismo / Ciència-ficció i fantasia. Com crear éssers, mons i poders imaginaris / Els diàlegs a la pantalla / Escribir desde los cinco sentidos / Redacció i millora de textos escrits / Redacción y mejora de textos escritos / Redacción de tesis doctorales / Curs per a joves escriptors I  -de 15 a 17 anys- .

CURSOS DE LITERATURA I HUMANITATS: Introducción al cine negro y policiaco / Llegir els clàssics: d’Homer a Joyce / La narrativa del pensament

CURSOS D'OFICIS DE L'EDICIÓ: El lector profesional I

CURSOS D'ORALITAT: Seduir amb la paraula II. Com fer presentacions persuasives

Període de matriculació: fins al 21 de juny de 2012

Inici de les classes: a partir del dilluns 25 de juny de 2012

La majoria dels cursos de l’Escola d’Escriptura -d’una durada no inferior a 15 hores- estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament (Generalitat de Catalunya) com a activitats de formació permanent del professorat. 

Més informació: www.campusdescriptura.com
cursos escriptura 2012


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies