Titular notícies

CELEBREU una DIADA de CONTES i CANÇONS D'ARREU del MÓN! En QUEDA una SUBVENCIONADA!

Dimecres 16 Maig 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us animem a celebrar una "Diada dels Contes del Món" de la mà d'un animador de l'AMAPEI, d'una persona que en sap un bon tros de "cantar contes i contar cançons" i que amenitzarà una jornada plena de diversió i aprenentatge humà. L'espectacle forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2012 de la Diputació de Barcelona, és a dir, que podeu gaudir d'una subvenció pública per a la contractació d'aquesta diada. Espavileu-vos, només en queda una!


La DIBA assumeix el 70, 80 o 90% del cost total de l'espectacle, segons si qui ho sol·licita és un ajuntament gran, mitjà o petit. Hores d'ara, i només després de 15 dies després de la publicació ofical del catàleg, de les 6 accions concedides per celebrar les "Diades dels Contes del Món", només en queda una. Compartim la informació de l'espectacle i les dades de contacte.


Fitxa tècnica...

As. COMSOC - Comunicació Social
Diades dels Contes del Món


Espectacle de música i contes que vol donar a conèixer, a través de la tradició oral, la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes seran explicats per un artista conta-contes de l'As. AMAPEI. L'espectacle s'amenitza amb música en directe.

Durada: 1 hora

Espai: Espai escènic interior o exterior amb tarima, equip de so, i presa de corrent

Públic: infants, joves i comunitat educativa en general

Per sol·licitar aquesta activitat us podeu adreçar a:

As. COMSOC - Comunicació Social (Damià Caro i Alba Grifell)
Tel. 652 23 23 78 i 660 59 80 65
Mail: damia.caro@contesdelmon.org i alba.grifell@contesdelmon.org

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9 a 20h.


La Diada...

Una selecció dels contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" (67 contes en la primera edició,  161 històries en la segona i 163 aventures en la tercera) seran els protagonistes d'aquestes diades amenitzades per persones que en saben un bon tros de "cantar contes i contar cançons", doncs entre d'altres, segueixen l'exemple d'en Xesco Boix.

Anima't i celebra una "Diada dels Contes del Món" amenitzada pels conta contes de l'AMAPEI.

No ho dubtis, i posa't en contacte amb l'Associació COMSOC - Comunicació Social per detallar la informació i concretar l'acció.
diada contes del mon


Els animadors...

jaume barri oriol canals manel hernandez
Jaume Barri
 
Oriol Canals
 
Manel Hernández
 
carles cuberes rahmon roma jordi tonietti
Carles Cuberes Rah-mon Roma Jordi Tonietti


Contacta...

As. COMSOC - Comunicació Social (Damià Caro i Alba Grifell)
Tel. 652 23 23 78 i 660 59 80 65
Mail: damia.caro@contesdelmon.org i alba.grifell@contesdelmon.org


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies