Titular notícies

La PROPOSTA d'AUTOGESTIÓ RADIOFÒNICA RESSONA entre els MITJANS de COMUNICACIÓ

Dimarts 10 Gener 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem compartir amb vosaltres el ressò que ha tingut la passada l'article publicat a Contesdelmon.org titulat "Volen tancar Ràdio L'Hospitalet , una oportunitat per l'autogestió proletària". Damià Caro ha estat entrevistat al programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona, i destacat a diversos mitjans de comunicació digitals i de la premsa escrita com el 3/24, el setmanari La Diirecta, el Triangle i Infobaix, entre d'altres.


Estem contentxs del ressò que ha tingut aquesta notícia, ja que pot ser una iniciativa que si s'estén pot repercutir molt positivament en altres projectes que estan sent retallats per l'administració pública. A continuació compartim enllaços i àudios per a que pogueu veure i escoltar les diferents notícies al voltant d'una altra opció com és fer una cooperativa d'iniciativa pròpia i autogestionada.

A continuació teniu els audios de les entrevistes fetes a Damià Caro el 13 i 17 de desembre al Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona per la periodista Cristina Pitarque. Podreu escoltar la primera entrevista i la segona. També han publicat l'article al portal de Televisió de Catalunya 3/24, al setmanari dels moviments socials La Directa, al setmanari El Triangle, al L'Hospi.cat - El Diari Digital de L'Hospitalet, i al Infobaix - El portal per dinamitzar la comunicació dels moviments socials al Baix Llobregat. Notícia publicada al 3/24, portal de notícies de TV3


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies