Titular notícies

ATORGATS els IV PREMIS per la DIVERSITAT en l'AUDIOVISUAL!

Dilluns 26 Desembre 2011

 
El divendres 16 de desembre del 2011 es van fer les IV Jornades de la Mesa per la Diversitat anomenades: "Immigració i món local. Què és notícia?". On també es van anunciar els guanyadors de la IV edició dels Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual. Es van celebrar durant tot el matí al Consell de l'Audiovisual de Catalunya, a Barcelona.


Com ja us vam comentar en una anterior notícia, en la nova categoria del Premi destinada a Produccions Audiovisuals han pogut participar associacions sense ànim de lucre, com l'Associació COMSOC - Comunicació Social que va participar amb el segon "Concurs de podcast - Contes del Món". Els IV Premis es van entregar en les IV Jornades de la Mesa per la Diversitat en l'Audiovisual titulada "Immigració i món local. Què és notícia?". En aquestes Jornades l'objectiu ha sigut reflexionar sobre el com i el perquè de la visibilitat i de la invisibilitat de determinades notícies entorn de la immigració, especialment en el món local.

Fotografia dels premiats
La IV edició dels Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual es van concretar en:

En la Categoria A - Programa de televisió, la MDA ha premiat el programa de Televisió Espanyola, Babel en TVE, i també s'ha fet una menció especial al programa de Lleida TV Mirades.

A la Categoria B - Programa de ràdio s'ha reconegut el programa de Mataró Ràdio Per tot el món.

Pel que fa al premi de la categoria de nova creació Categoria C - Producció audiovisual se l'ha endut el documental Expressions de l'Àfrica negra a Barcelona, del Centre d'Estudis Africans.

Finalment, a la Categoria D - Trajectòria de foment de la diversitat en l'àmbit de la comunicació audiovisual, s'ha reconegut la tasca de l'Associació SOS Racisme Catalunya.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies