Titular notícies

JA TENIM AQUÍ els 24 CONTES FINALISTES del 3er CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN!

Dimecres 28 Desembre 2011


Després del reconte, heus aquí la resolució de les vostres votacions! Ja sabem els contes finalistes de la tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món", les 24 històries que publicarem en el tercer "Llibre i disc dels Contes del Món". Una obra col·lectiva en la què hi seran presents  centres educatius dels Països Catalans. Un material pedagògic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants i joves. Amb tots vostès, els 24 contes finalistes!


El resultat de les Votacions dels i les internautes del tercer "Concurs de podcast - Contes del Món", entre els 50 podcast seleccionats pel jurat, seran els 24 contes finalistes que publicarem en el tercer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", el premi del concurs.

 
Quins són els 24 contes finalistes?

1) Epaminondes
2) L'ull de l'elefant
3) La sorra i la pedra
4) El jardí de les ombres
5) El bosc màgic
6) Isaac i Samira
7) La Pincoya
8) L'aranya de la saviesa
9) El viatge de na Júlia
10) La Lleoa, la filla del silenci

11) Àpat i contes al menjador de l'escola
12) Dos óssos ben diferents
13) Yaci i Curumin
14) En Yan Yang i les perles del drac
15) En Pere sense por
16) La solidaritat dels veïns
17) Lluitem per la natura!
18) Les tres amigues a Guinea Conakry
19) Ànimes beneïdes
20) Els animals i el noi
21) La Granota Tiddalik
22) L'ocell de l'arc de Sant Martí

23) L'atrapallunes
24) El brocat de seda


Els membres del Jurat i l'equip de COMSOC feliciten als autors
de tots els contes participants i agraeixen
que els hagin posat tan difícil la tria.


De quines escoles i instituts són les històries?
Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles (2 contes)
Escola Fluvià de Barcelona
Institut Ernest Lluch de Barcelona
Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet
Institut Numància de Santa Coloma de Gramanet
Escola El Sitjar de Linyola (2 contes)
Escola Pinyana d'Alfarràs
Escola Rafal Vell de Palma
Escola Riu d'Or de Santpedor
Col·legi Es Liceu de Marratxí (2 contes)
Institut Roquetes de Roquetes
Institut Badalona VII de Badalona
Col·legi l'Escorial de Vic
Escola Ignasi Iglesias de Tordera
Escola Margarida Xirgu de Badalona (2 contes)
Escola Elcano de Castelló de la Plana
Escola Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat (2 contes)
Escola Dr.Sobrequés de Bescanó
Escola Mare de Déu del Roser- FEDAC de Pineda de Mar

Quin és l'orígen dels relats?
Etiòpia, Eslovàquia, Moçambic, Àrab, Camerun, Xile, Ghana, Amazònia, Estats Units, Xina, Sud-àfrica, Haití, Austràlia, Marroc, Andalusia, Àfrica, Catalunya, Colòmbia, Brasil, Sàhara Occidental i Amèrica del Sud.

Aquestes 24 històries seleccionades per les votacions seran publicades amb el seu text, dibuix i àudio en el tercer "Llibre i disc dels Contes del Món", abans d'acabar el curs escolar 2011/12. Una obra col·lectiva que t'apropa la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra narrada per infants i joves.
 
banner contes del mon

Una eina socioeducativa fruit d'un concurs que té per objectiu contribuir a transmetre la cultura popular de tradició oral, les realitats socials de diverses cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH), a potenciar la tolerància entre qui llegeix o escolta i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra.

La primera i la segona edició del "Llibre i disc dels Contes del Món" la pots adquirir a través de la "Reserva online" i de les nostres "Llibreries amigues".


Agraïment

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social agraïm efusivament la participació en el concurs de totes les comunitats educatives i us felicitem pels espais interculturals i els contes que heu generat. Us donem l'enhorabona a totes i tots! Gràcies a vosaltres continuem aprenent i transmetent la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra utilitzant les noves tecnologies de la comunicació i la informació.

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies