La vostra experiència


infants del mon
Participeu en el quart "Concurs de podcast - Contes del Món" i teniu ganes d'explicar i compartir la vostra experiència? Doncs aquest és el vostre espai, un bloc on podeu deixar en text, imatge i àudio tots els aprenentatges i vivències que experimenteu.

El bloc "La vostra experiència" està obert a les comunitats educatives de parla catalana que participen en el certamen. Visiteu-lo, llegiu les cròniques que han escrit altres comunitats i animeu-vos a explicar el que apreneu i sentiu durant les activitats relacionades amb el Concurs dels Contesdelmon.org. Per poder deixar el vostre comentari, heu d'estar registrats. Si no ho esteu, podeu fer-ho aquí.
Dibuix de Rosa Maria Curto  
  Aquí podeu enviar la vostra experiència!

Titular notícies

La nostra experiència...

Diumenge 11 Desembre 2011

El conte de “El drac i l’amistat”, s’en va òcorrer a tots plegats una tarda tot pensant de que el podriem fer, si inventat o versionar algun conte ja existent, la veritat és que d’un bon principi els nens i les nens van tenir clar que el volien fer ells.

El conte de “El drac i l’amistat”, s’en va òcorrer a tots plegats una tarda tot pensant de que el podriem fer, si inventat o versionar algun conte ja existent, la veritat és que d’un bon principi els nens i les nens van tenir clar que el volien fer ells. I dit i fet, ens vam posar a pensar de que podria anar la història i vam acabar creant aquest conte que va d’una bruixa que fa servir al seu drac per fer mal a la gent i als nens, simplement per enveja, perquè són feliços, però el drac s’en adona que els nens no són tant dolents com la malvada bruixa li feia creure, tot descobrint que l’amistat entre ells els fa ser lliures. Sobretot aquest conte vol transmetre valors bàsics com l’amistat, l’importància de compartir i sobretot conservar, cuidar els amics i ajudar-los en els moments complicats tot acceptant que cadascun d’ells són diferents però no per això no poden jugar amb nosaltres i que les aparences enganyen moltes vegades.

Entre tots vam decidir la temàtica del conte i vam participar plegats tant de la creació del conte com de la seva posterior redacció i posta apunt per a ser enregistrat en audio. L’enregistrament el vam dur a terme a les instal·lacions de Ràdio Arenys, anteriorment ja vam dividir el conte en cinc parts iguals perquè totes les nens participants expliquessin una part del conte. Pensem que ha estat una activitat molt interessant i alhora gratificant tant pels nens com per als que hem participant en la creació d’aquesta història que va nèixer i crèixer de la imaginació del les nenes de l’escola.

Més sobre...: experiencia , escola , joan , maragall , arenys , de , mar
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies