La vostra experiència


infants del mon
Participeu en el quart "Concurs de podcast - Contes del Món" i teniu ganes d'explicar i compartir la vostra experiència? Doncs aquest és el vostre espai, un bloc on podeu deixar en text, imatge i àudio tots els aprenentatges i vivències que experimenteu.

El bloc "La vostra experiència" està obert a les comunitats educatives de parla catalana que participen en el certamen. Visiteu-lo, llegiu les cròniques que han escrit altres comunitats i animeu-vos a explicar el que apreneu i sentiu durant les activitats relacionades amb el Concurs dels Contesdelmon.org. Per poder deixar el vostre comentari, heu d'estar registrats. Si no ho esteu, podeu fer-ho aquí.
Dibuix de Rosa Maria Curto  
  Aquí podeu enviar la vostra experiència!

Titular notícies

Els contes i podcasts del CEIP S. Elcano de Castelló

Diumenge 11 Desembre 2011

Des del curs passat,que van conìexer l'experiència, fins a aquest curs que hem participat, en la III edició de podcast, hem anat desenvolupant estratègies de participació. Un grupet reduït d'alumnat de segon cicle de Primària, amb trets especials i de compensació han estat els protagonistes dels tres primers contes lliutats pel CEIP Elcano. Tota la tasca ja feta ha estat ja molt profitosa, però si aconseguim estar en el llibre...un somni s'haurà acomplit...

El curs passat  vam adquirir diferents exemplars del llibre i CD per al centre públic Sebastian Elcano de Castelló de la Plana, País Valencià. Aquest curs ja hem participat amb la proposta de contes del món.

Un grup d'alumnat d'atenció especial( nouvinguts, de l'aula de compensatòria, de l'aula d'EE...) han sigut els primers en treballar i enviar tres contes. Els valors dels contes tradicionals que hem adaptat, tota la tasca prèvia d'adaptació i locució, el procés de muntatge i revisió dels continguts ja ha fet per si mateix molt profitosa la nostra participació...i quan escoltem i compartim la resta de contes d'arreu dels territoris de parla catalana encara més.

Si algun dels nostres contes és escollit per al llibre i CD serà com un xicotet  somni que s'ha acomplit...Segur que els contes de l'Àfrica( Rafara, Kudu i Mpupe) i del Brasil(Yaci i Curumin), quan els escolteu, us agradaran tant com a nosaltres ens han agradat...

Comentaris
  1. Rafel ( 24/12/2011 01:01:11 )
    L'experiència ens ha constat que aquest concurs és una bona eina per a potenciar la lectura i la seua vinculació amb les noves tecnologies. La motivació aconseguida entre l'alumnat facilitarà la participació en properes edicions amb un nombre més gran de contes d'arreu del món...amb la nostra llengua. Salutacions des del País Valencià, des de Castelló de la Plana, des del CEIP Elcano.
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies