Titular notícies

A L'ESCOLA BEN VIURE de CASTELLBISBAL CELEBREM una DIADA dels CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 31 Octubre 2011


El divendres 28 d'octubre vam celebrar una nova diada dels Contes del Món a l'Escola Benviure de Castellbisbal, al Vallès Occidental. Els nens i nenes van poder celebrar la Castanyada amb la companyia dels contes i cançons que va interpretar en Manel Hernández, del grup d'animació Articulat i membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils. Recordeu que podeu celebrar una "Diada dels Contes del Món", apropant als infants contes i cançons d'arreu de la Terra. I sempre que vulgueu, les podeu consultar en els "Llibres i discs dels Contesdel mo.org".


Era un matí fred i la pluja convidava a arrecerar-se. La Castanyada havia arribat amb força però no ens va privar de celebrar una bona diada dels Contes del Món.

Eren les 11 del matí i els nens i nenes de l'Escola Benviure de Castellbisbal començaven a omplir el gimnàs, escenari de la nova diada. En Manel Hernández, contacontes i animador membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils i del grup Articulat, va desplegar el seu millor arsenal, amb guitarres, ukeleles i tambors, per explicar les històries participants al Concurs de podcast - Contes del Món.
 
manel

Els infants van participar d'allò més, fins i tot representant alguns dels contes. Així, "La petita oreneta" es va convertir en una nena de carn i ossos! I vam imitar, i amb gran entrega, el xiulet d'en Mumali, del conte "Mumali i el xiulet màgic".
 
manel

Tot plegat van ser un conjunt de contes i cançons que ens van fer ballar i jugar tot apropant-nos a les cultures dels pobles de la Terra. Ni la pluja ni el fred van evitar que es cantéssin contes i es contéssin cançons amb alegria i entusiasme. Sens dubte va ser una Castanyada multicultural on la festa va ser l'element comú.
 
Recorda que tu també pots celebrar una diada dels Contes del Món. Tens tota la informació aquí.

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies