Titular notícies

Una DIADA dels CONTES del MÓN al CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR del POBLE SEC!

Dilluns 31 Octubre 2011


La sisena "Diada dels Contes del Món" que forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona es va realitzar el dissabte 15 d'octubre per l'interès del programa Temps de barri, temps educatiu compartit al Centre Cívic El Sortidor del barri del Poble Sec de Barcelona. Les famílies que van estar, van poder gaudir dels contes amb l'animador Rah-mon Roma, que ens va contar tres històries amb diferents instruments, com ara el djembè i una flauta del Pakistan entre d'altres, creant ritmes propis de la procedència de cada conte.


El passat dissabte 15 d'octubre es va celebrar al Centre Cívic El Sortidor de Poble Sec, una "Diada de Contes del Món" organitzada per el programa promogut conjuntament entre la Direcció d'Usos del Temps, l'Institut d'Educació i els Districtes de l'Ajuntament de Barcelona, i la Fundació Jaume Bofill: Temps de Barri, temps educatiu compartit.

Com l'actuació es va fer en un espai petit i cobert es va crear un clima bastant acollidor, on les familíes presents i els seus nens i nenes van poder gaudir dels contes amb l'animador Rah-mon Roma que ens va contar tres històries, "La Berta i l'aigua", "L'avi de les flors" i "La petita oreneta". El Rah-mon va tenir una relació molt directa amb el públic, creant una proximitat que facilitava l'immersió dels i les assistents en la història i el seu origen, ja que amb elements característics i diferents instruments, com ara el djembè i una flauta del Pakistan entre d'altres, va crear els ritmes propis de la procedència de cada conte.
temps de barri
diada poble sec 2

Temps de Barri, temps educatiu compartit, és un programa que pretén dissenyar i aplicar accions per construir uns usos dels temps i dels espais educatius per als infants i adolescents que contribueixin a l'harmonització laboral i familiar de les famílies, amb actuacions que comportin la implicació dels diferents agents que intervenen en l'àmbit educatiu i social (centres educatius, famílies, serveis, entitats...).

Una de les finalitats del programa és promoure activitats per compartir en família durant els caps de setmana, fomentant la relació de convivència i cohesió social entre els veïns i les veïnes del barri, i des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social organitzem activitats d'aquest tipus, com ara la "Diada de Contes del Món" que ja s'ha celebrat a diversos municipis de Catalunya.

Aqui podeu veure l'àlbum de fotografies de la Diada dels Contes del Món celebrada al Poble Sec!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies