Titular notícies

La RÀDIO AMIGA ONA MALLORCA ja NO PODRÀ EMETRE els NOSTRES CONTES!

Dilluns 24 Octubre 2011


Una de les nostres "Ràdios amigues", Ona Mallorca (98.0 FM i online), ha deixat d'emetre els Contes del Món perquè el PP, quan va començar a governar en Mallorca després de les últimes eleccions autonòmiques, va decidir el tancament de Radiotelevisió de Mallorca (RTVM). Aquesta emissora ha emès les obres sonores del "Concurs de Podcast - Contes del Món" des de novembre del 2010.


La "Ràdio amiga" Ona Mallorca (98.0 FM i online) té el tancament complet cada vegada més proper, ja que el PP va deixar escrit al programa electoral autonòmic que el seu objectiu seria tancar la Radiotelevisió de Mallorca, atribuint al fet el poc "eco social" i l'alt cost que suposa a l'administració pública. Aquesta decisió supondrà l'acomiadament de 117 treballadors i treballadores de l'empresa pública on el pressupost és de 9'5 milions a l'any. RTVMallorca s´ha distingit per ser un mitjà públic sense dèficit en la seva gestió, que ha pagat proveïdors, corresponsals i autònoms a mes vençut.

Tancament ona mallorca Des de la victòria del PP el maig passat, la nova presidenta del Consell, Maria Salom, va iniciar la tramitació pel seu tancament. A Ona Mallorca ja han eliminat tota la programació del cap de setmana, els programes externs i bona part dels espais fets pel personal de la casa. Ja no es fa el "Mallorca Matí", el magazine informatiu de primera hora del dia, ni el magazine de mig matí, l’informatiu vespre i el de cap de setmana. Tot és un enllaunat musical.

La informació es redueix a un informatiu de migdia, que es va salvar en el darrer moment, i els butlletins horaris, de dilluns a divendres. També ha afectat a l'emissió dels contes del "Concurs de Podcast - Contes del Món". Per això i per la censura i injustícia que suposa el tancar un mitjà de comunicació públic com aquest, de proximitat i en català, des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social els donem tot el nostre suport.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies