Titular notícies

El 2on CONCURS dels CONTESDELMON.ORG CANDIDAT al PREMI de BENESTAR SOCIAL als MITJANS de COMUNICACIÓ

Dissabte 8 Octubre 2011


L'Associació COMSOC - Comunicació Social ha presentat el 2on "Concurs de podcast - Contes del Món" al Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació. Un premi que amb la seva filosofia vol promoure una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i responsables, que contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.


L’any 1993 es va crear el Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, amb l’objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca informativa i divulgativa dels i les professionals del món de la comunicació, que amb els seus treballs contribueixen a sensibilitzar sobre la realitat social de Barcelona.
Premi Mitjans de comunicació
El Consell Municipal de Benestar Social (CMBS), òrgan consultiu i de participació creat l’any 1988, és l’impulsor d'aquest premi, que va ser creat amb l’objectiu d’estimular, promoure i incentivar una millor informació i un millor tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació amb una periodicitat anual. Per això es convoca el premi en les modalitats següents: premsa, ràdio, televisió i Internet.

El "Concurs de podcast - Contes del Món" es presenta per tant, al Premi a través de la modalitat d'Internet, ja que es una iniciativa de caràcter informatiu, divulgatiu i de promoció de projectes en l’àmbit del benestar social de Barcelona, on tota la dinàmica de participació al concurs recau a través de la web de www.contesdelmon.org.

El veredicte es farà públic abans del 31 de gener de 2012, i podrem saber si som guanyadors de sis mil euros. A la espera de la resolució, el Concurs dels Contesdelmon.org continua amb la vostra col·laboració.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies