Titular notícies

INICIEM el CURS amb una DIADA dels CONTES del MÓN a SABADELL!

Dijous 22 Setembre 2011


El diumenge 18 de setembre en Jaume Barri va animar el matí de la 2a Mostra de Solidaritat i Cooperació de Sabadell amb una "Diada dels Contes del Món" a la plaça Doctor Robert, una mostra sota el lema "Per la crisis global... Solucions globals! Cooperem junts per erradicar la pobresa al món". Un espectacle en el què contes i cançons d'arreu del món són els protagonistes. Unes històries treballades per infants i joves de Catalunya que formen part dels "Llibres i discs dels Contesdelmon.org". Unes aventures que van participar en el "Concurs de podcast - Contes del Món" i que ara els animadors les explquen per places i viles.


jaume barri sabadell En Jaume Barri, membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, va deleïtar a les famílies assistents amb les històries del concurs i la seva interpretació plena de força i vitalitat, en el què diversos elements ajudaven a contextualitzar i captar l'atenció dels més petits i grans. En Jaume va compartir diversos contes. Dos del concurs (La Berta i l'aigua, i La petitat oreneta) i dos de collita pròpia (El país de l'1, i El papus dormilega). Podeu "Escoltar" online els contes participants i un de mostra d'en Jaume, i celebrar una "Diada dels Contes del Món" com a ja han fet diverses escoles i ajuntaments.

jaume barri diada
 
En el "Calendari d'actes" podeu seguir les celebracions de les "Diades dels Contes del Món" i acompanyar-nos en el gaudi cultural. Una agenda amb els espectacles infantils i juvenils que amenitzen els animadors que recullen el llegat d'en Xesco Boix, amb els audiocontes que creen la mainada amb la orientació dels mestres als centres educatius catalans.
 
Clica aquí per veure l'àlbum de fotografies sobre la Diada a Sabadell!
jaume barri contes

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies