Titular notícies

CURSOS d'ESTIU 2011 de l'ESCOLA d'ESCRIPTURA de l'ATENEU BARCELONÈS

Dilluns 30 Maig 2011


Aquest estiu, l’Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès -que col·labora amb els Contesdelmon.org- ofereix un ampli ventall de cursos presencials. En aquesta ocasió, els cursos estan organitzats en quatre grans àrees: cursos d’escriptura, cursos d’oficis de l’edició, cursos de literatura i humanitats i cursos de comunicació i narració oral. L'Escola d'Escriptura ha programat més de 20 cursos per l'estiu del 2011. El període d'inscripció s'obre dilluns 23 de maig i es tancarà el dimarts 21 de juny.


A més dels cursos habituals com "Iniciació a la narrativa, Iniciació a la poesia, Redacció i millora de textos escrits, Escriure per ensenyar a escriure, Escribir desde los cinco sentidos, La construcció de personatges o El cuento: sus modalidades, técnica y práctica", enguany l'Escola proposa novetats interessants com "Ciència-ficció i fantasia. Com crear éssers, mons i poders imaginaris, La literatura norteamericana, De Stevenson a Sánchez Piñol. Leer y escribir relatos de aventuras", entre d'altres. Els cursos comencen a partir del dilluns 27 de juny.

Tota la informació sobre els Cursos intensius d'estiu de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès en el següent ".pdf":

cursos estiu escola escriptura

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies