Titular notícies

Els 11ns PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ ja TENEN NOMS i COGNOMS

Dijous 28 Abril 2011


Fa unes setmanes us comentaven en aquesta notícia que l'Associació COMSOC - Comunicació Social va presentar la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" als 11ns Premis Ràdio Associació de Catalunya. El dijous 7 d'abril es va fer l'entrega de premis a l'Auditori ONCE de Barcelona. El Concurs dels Contesdelmon.org no ha estat premiat. Des de COMSOC felicitem a les persones i mitjans que han estat reconegudes i a totes aquelles propostes que aspiraven als premis.


El Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya ha emès un veredicte, ja sabem els guanyadors dels 11ns Premis Ràdio Associació. Aquí els podeu consultar. Des de COMSOC - Comunicació Social felicitem als premiats:
 
MILLOR PROGRAMA DE RÀDIO LOCAL
Solituds, de RÀDIO SANT JOAN LES FONTS
Ningú no és perfecte, de RÀDIO SALT, de Salt
La penya del morro, de RÀDIO DESEVRN,
de Sant Just Desvern


MILLOR PROGRAMA DE RÀDIO
La competencia, de RAC 1
D’avui no passa, de RÀDIO4
El crepuscle encén estels, de IB3 RÀDIO, de la Ciutat de Palma
Tot gira, de CATALUNYA RÀDIO


MILLOR PROGRAMA D’INNOVACIÓ
Projecte IMTV- Un canal de postcàsting,
de la INSTITUCIÓ MONTSERRAT, S.C.
Programació de suport,
de la FEDERACIÓ DE RÀDIOS LOCALS

MILLOR PROFESSIONAL
Marta Romagosa i López
PREMIS HONORÍFICS
Joan Armengol Costa
Adelia Castillejo Garnés
Joan Anton Ramoneda Fonoll
Mari Pau Huguet Subias
GUARDÓ 1924
Canal Super 3 de Televisió de Catalunya

premis radio associacio
El jurat ha valorat des de l’esforç en presentar propostes joves per part de les emissores locals, fins el reconeixement als professionals que al llarg de la seva dilatada carrera han estat referents en comunicació catalana i en català, passant tant per la ràdio pública com privada, per les Balears, València o el Principat.

La gala de lliurament dels premis va tenir el lloc el dijous 7 d'abril a l'Auditori ONCE i va comptar amb la presència de Quim Morales, encarregat de presentar l'acte, l’actuació i acompanyament de la Cobla Contemporània i amb la presidència i clausura de la vice-presidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.
 
Cada any, la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya convoca els Premis Ràdio Associació amb la intenció de distingir i premiar els millors professionals de la ràdio i els millors programes i iniciatives del darrer any. Des del "Concurs de podcast - Contes del Món" seguirem treballant per tal de fer una exercici professional compromès.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies